Door verder te gaan accepteer je het privacybeleid van Avaaz. Hierin leggen we uit hoe we je gegevens beschermen en gebruiken.
Ik snap het
Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe bezoekers onze site gebruiken en om jou een zo prettig mogelijke ervaring te geven. Bekijk ons cookiebeleid.
Oké

Over ons

Onze gemeenschap

Onze Beweging

Avaaz-leden begroeten u vanuit iedere hoek van de wereld en alle rangen en standen.

Avaaz is waarlijk een wereldbeweging, die mensen samen brengt vanuit ieder land op aarde -- vanuit Brazilië en Frankrijk, met meer dan 750.000 leden elk en Montserrat (30 leden) tot Nauru (33).

Avaaz-leden zijn gelijk verdeeld per leeftijd: de gemeenschap heeft ongeveer een gelijk aantal leden uit jonge en oude mensen en mensen op middelbare leeftijd. Iets meer dan de helft van de Avaaz-leden zijn vrouwen. We zijn werkzaam in iedere job die u zich kunt indenken; anderen zijn gepensioneerd, werkloos of gaan nog naar school.

Het enige dat ons allemaal verenigt, is een engagement voor een betere wereld.

Leden
43.433.371
Leden
Acties
301.820.217
Acties
Campagnes
2.792
Campagnes

Verhalen van Leden

Ibrahim C.

Ibrahim C.

Plaats: Gambia
Gambia

Ik ben Ibrahim Ceesay, 25 jaar en een campagnevoerder voor sociale gerechtigheid en activist voor Gambia. Ik werk met een advocaten-organisatie die Kinderen voor Kinderen Organisatie heet. Daar werk ik als Nationale Coördinator met jonge mensen en rurale gemeenschappen aan duurzame ontwikkeling. 'AVAAZ betekent voor mij macht aan de mensen om de toekomst in de vorm te gieten die zij wensen. Het is een wereld-parlement dat sterker en pro-actiever is dan de VN en alle internationale organisaties samen. AVAAZ betekent hoop voor mij en heeft me geïnspireerd om me toe te leggen op ontwikkeling gestuurd door mensen.

Patricia H.

Patricia H.

Plaats: Verenigde Staten
Verenigde Staten

Het voelt goed om deel te zijn van iets dat effectief snel kan reageren op echte situaties met een doeltreffend plan om voor verandering te zorgen. Ik heb het gevoel dat ik een stem heb op zo een manier als ik nooit gehad heb in het kieshokje... hoewel ik zal blijven stemmen en hopen. Dank je wel voor het creëren van deze mooie, "simpele" structuur die dit mogelijk maakt.

phil K.

phil K.

Plaats: Verenigde Staten
Verenigde Staten

Deze zomer heeft Avaaz veel verwezenlijkt toen het de Internationale Walvisvaart Commissie het hoofd bood. Niet alleen was Avaaz in staat om meer dan 1 miljoen handtekeningen in te zamelen tegen walvisjacht, maar tevens is deze ingediend op de cruciale bijeenkomst in Marokko. Terwijl ze daar ter plaatse waren, heeft Avaaz grote reclamepanelen in drukke stadsgedeelten geplaatst en zorgden ze voor een grote, continue aanwezigheid op straat. Ik was meer dan onder de indruk van de vastberadenheid van Avaaz en de bijdrage aan het redden van de walvissen. En dit is maar een klein voorbeeld -- de wereld heeft geluk dat Avaaz werkt aan een betere toekomst door de boeven van vandaag aan te pakken.

David D.

David D.

Plaats: Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk

Het netwerk van Avaaz, bestaande uit miljoenen mensen, is een voldoende sterke stem om gehoord te worden door de meest vooraanstaande politici en invloedrijke personen.